مارکر زرد

زن سالاری فقط اون موقع بود که یه بانویی ، قرمه سبزیش آبکی شد ، همونو گذاشت جلو شوهرش گفت بیا آبگوشت داریم . شوهر بدبخت گفت آب کدوم گوشت ؟ این همش سبزیه . به یه دستی به سیبیلاش کشید پشت چشمشو نازک کرد گفت فک کرده ما بزیم .

گردن کج کردشو در خلاف جهت چشم نازک کردن برگردوند دید غذا نیست . و همانا آموخت که هر کوفتی را باید خورد . اینطوریه که منو و شما الان آبگوشت بزباش میخوریم صدامونم در نمیاد . بله جانم . اینا همش توطئس .

لوس بی نمکم خودتی . ارزش قرمه سبزی با این کارا پایین نمیاد . با همتونم . همتون -_-

  • مارکر زرد

نظرات (۴)

ما دوران دانشجویی قرمه سبزی رو بدون گوشت درست می کردیم حتی :)))
پاسخ:
بعد بهش میگفتید آبگوشت ؟ بزباش ؟
به خدا درست نیست اینکار
خیلی خوشمزه تر از قرمه با گوشت میشد البته اون موقع ها از سرناچاری بود چون گوشت گرون بود مثل الان که همه چی ارزونه نیود که دانشجوهای شهرهای غریب بتونن بخرن :))

والا... 
پاسخ:
اره هی میگن الان دوره ارزونیه ما باور نمیکنیم .
البته بحث آبگوشت بزباشه الان . که دروغی بیش نیست
خب باور کنید دیگه گوشت کیلیویی 48 تومن ارزونه دیگه :دی 
این طور که من تحقیق کردم بزباش غذای محلی ترک هاس بالاخره باید یه فرقی بین غذای فارس ها با ترک ها باشه دیگه ((: 

والا... 
پاسخ:
مفته اقا مفت

هوم . اسمشون ؟:|
حالا کدوم از رو کدومه ؟ یعنی اول قومه سبزی بوده با آبگوشت بز باش ؟
ولی من به میهنم افتخار میکنم . نه تنها قرمه سبزی رو ابداع کرده ، بلکه دوبار ابداع کرده . ارزش رو کاملا میرسونه
اصن مکانی که بو قرمه سبزی بیاد جای من نیست...چیه فضای وبلاگو به این بو می آلایی؟؟
(ادبیات خوندم جدی نگیر)
پاسخ:
کسی که قرمه سبزی دوست نداره از ما نیست
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">